Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Lid worden
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

27ste Challenge B&B

 

De 27ste International Fly Fishing Marathon, ingericht door Castingclub of Flanders, was nagenoeg perfect georganiseerd op het weer na. Slechts één uur konden de 72 deelnemers genieten van een droge periode, de rest van de dag was het kiezen tussen fikse regenbuien en stortregen. Dat nam niet weg dat er spannende strijd was tussen de favorieten uit België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

 

Ondanks het feit dat er toch 12 CCF-leden deelnamen wisten er zich slechts 2 binnen de toptien te nestelen. Giani werd met zijn ploegmaat 3de en Guido 9de. Wat geen afbreuk doet aan de wilskracht die de andere leden aan de dag legden, integendeel. Het ging bij hen vooral om ervaring op te doen. Deze koppelwedstrijd ging door op het reservoir van Rabais (in de buurt van Virton) en tegen het einde van de dag stonden er 408 vissen op de wedstrijdfiches wat gezien het "pokkenweer" vrij imposant was.

 

Het podium kleurde helemaal Belgisch, met A. Vanrijkel - S. Vanbilloen als dagwinnaars, gevolgd op de tweede plaats door T. Jamagne - J. Lorquet. G. Janssens - G. Devooght vervolledigden het podium. De grootste vis (een regenboog van 52 cm) viel te beurt aan R. Cartuyvels.

 

De prachtige prijzentafel was te danken aan de gulle medewerking van: Fasna Flyfishing, Drennan International, Fulling Mill, AVFly, Greys, De Ronde Bleek, Lac de Rabais en Cortland (willekeurige volgorde). De unieke trofeeën werden gemaakt door CCF clublid Rony Desmedt.

 

Voor de volledige uitslag www.castingclub.be

 


De winnaars A. Vanrijkel - S. Vanbilloen.

 


Het zilver ging naar T. Jamagne - J. Lorquet.

 


G. Devooght - G. Janssens waren goed voor brons.

 


Een snapshot van vele prijzen en originele trofeeën.

 


Een snapshot van vele prijzen en originele trofeeën.

 

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky