Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Lid worden
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

G&G veroveren Weiswampach

 

Giani en Guido zijn door onze voorzitter gedoopt onder de naam "G&G" en ook nog "Beauty and the Beast" (vul zelf aan wie welke rol vervult). Heeft dat er voor gezorgd dan onze CCF-boys geschiedenis hebben geschreven met het winnen van de GP van Luxemburg?

 

Deze GP is zondermeer de grootste Europese reservoirwedstrijd vanaf de oever met als speelruimte de twee meren van Weiswampach. 64 teams - 128 Europese toppers en 1.500 gevangen forellen, hoe win je zo'n wedstrijd? Met een goede loting, de perfecte rotatie, de juiste techniek op de juiste plaatsen met de juiste vliegen en de juiste hengel(s).

 

De 18 jarige Giani Devooght en de jarige Guido Vinck visten de sterren van de hemel in een razend spannende wedstrijd. Tussen de winnaars en plaats vier was er slechts 1 plaats-puntje verschil, hoe "close" kan het zijn. G&G lieten 59 x een forel meten, een ongeziene prestatie. Vooral Giani was met 14 vissen in de laatste reeks outstanding.

 

Het podium kleurde met de verwachte favorieten: zilver ging naar J. Zapo - J. Lorquet, brons naar S. Leerg - P. Rommelaere... The rest is history!

 

Voor de volledige uitslag http://mouche.flps.lu/gp.htm

 


Een mooi cadeau voor zijn 70ste verjaardag: de leerling steekt zijn meester voorbij.

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky