Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Lid worden
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

GP Fasna Flyfishing Holland

 

Een zonovergoten aprildag op de reservoirs van "De Kool" (Heelweg/NL), 72 deelnemers (36 ploegen) uit 8 verschillende landen waaronder 3 CCF-leden, Patrick, Guido & Giani, genoeg ingrediënten om er een "hot spice" potje van te maken op de GP Fasna Flyfishing Holland. Loting bepaalt veel, maar de ochtend- en de namiddagsessies hadden twee totaal verschillende wendingen. 's Ochtends was het op snelheid met hoofdzakelijk streamers, 's namiddags hadden al veel forellen tandpijn en moest er subtiel gevist worden met de bung, mini blobbies en nimfen.

 

Tot de laatste seconde bleef het spannend, 3 ploegen stonden na 7 reeksen op gelijke hoogte, de ploeg die in de laatste reeks niet blankte zou de overwinning pakken. Blanken deed de Italiaanse ploeg F. Santi Amantini - C. Sciaguri niet en zij gingen met het goud lopen. Het Hollands/Belgisch duo A. van Roon - P. Rommelaere blankte jammer genoeg wel, maar werd prachtig tweede. Het Belgische FishBone team G. Vinck - P. De Schutter kon ook geen visje meer in het net brengen en vervolledigde het podium als derde. Giani viste met F. De Kervel, maar zij kenden een mindere dag en de nodige pech en eindigden 22ste.

 

Niet minder dan 590 vissen werden genoteerd waaronder verschillende 50-, 60- en 70-tigers. De organisatie was perfect en de prachtige prijzentafel werd gevuld door Fasna Flyfishing, Cortland en Guideline.

 


V.l.n.r. Bronzen team, organisator Semih Egemin, gouden team, zilveren team.

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky