Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Lid worden
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

GP Tight Lines

 

Als het aanstormend jeugdig supertalent Giani oud meester Guido voorbij is gesneld dan mag je als mentor en binnen CCF fier zijn op wat hij tot nu toe al verwezenlijkt heeft (dixit Guido). Oud-en-jong visten samen de 13de GP Tight Lines op het reservoir van Zétrud-Lumay dat ging door onder een aangenaam lenteweertje. Het verschil van 52 jaar tussen Giani en Guido liet zich duidelijk merken in snelheid van uitvoering en afstand. Telkens die 2 tot 3 meter verder brachten onze CCF-ploeg enkele extra vissen op. Zij werden 6de op 32 internationale ploegen waaronder enkele kleppers en op 1 vis na wenkte het podium. Tenminste als je precies wist hoe je forellen aan de tand kon voelen.

 

Tijdens de eerste reeksen was dat vooral aan streamers, blobs en anderee kleurrijke creaties, tegen het einde van de wedstrijd waren het de verre werpers en de nimfers of natte-vliegen-specialisten die vis in het net kregen. Met de loting moet je wat geluk hebben, want er is een kleine strook op het parcours waar het elk jaar super moeilijk vissen is. Raak je daar zonder blank doorheen dan maak je een goede kans op een hoge ranking. Daar pakten Giani & Guido een blank, ook eentje op stek 18 ondanks het feit dat ze beide een vis verspeelden. 2 blanks in de voormiddag was veel en ze gingen met een 20ste plaats de namiddag in. Deze hebben ze glansrijk gewonnen met het bekende resultaat. Die ene vis op stek 18...

 

De winst ging naar het duo A. Perin - C. Bazan, voor A. Vanrijkel - C. Geysens en het brons was voor J. Lorquet - T. Jamagne. De prachtige prijzentafel werd andermaal gesponsord door Vision, Fasna Flyfishing, la Maison de la Mouche, Hero, All-Fish en bistro De Baron.

 

Voor de volledige uitslag http://www.tightlines.be/

 


Jong maar heel ervaren!

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky