Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Lid worden
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

25ste Internationale CCF Friendship Marathon
Jubileum

 

5 november 2017, Lac de Rabais (B), 72 deelnemers uit 5 landen, bijtende noordenwind, schraal zonnetje iel piepend tussen dreigende regenwolken die anderhalf uur plenzende regen over de deelnemers strooiden en 246 gemeten forellen dat waren de elementen waarmee de CCF-jubileum vliegvismarathon het moest doen. Voor de 25ste keer organiseerde Casting Club of Flanders één van de topklassiekers binnen het reservoir vliegvissen binnen Europa.

 

Het werd een behoorlijk pittige wedstrijd want de omstandigheden waren niet je dat om grote vangsten te laten noteren. Wat geluk bij de loting en het doorschuiven, kien vissen met mini boobies, kleine buzzers en de nodige dosis geluk maakten het verschil om een toptien plaats bij elkaar te vissen of terug te zakken naar de grijze middenmoot of achteraan in het peloton te verzeilen. De topfavorieten zijn op één uitzondering na allemaal terug te vinden binnen de toptien, kwaliteit loochent niet zeker in deze moeilijke omstandigheden.

 

Het Belgische duo T. Jamagne - J. Lorquet pakte het goud, zilver ging naar T. Perin - C. Bazan (B), F. Dekervel - P. Rommelaere (B) waren goed voor brons. Pascal kreeg ook de trofee voor de grootste forel (50 cm) mee naar huis. Iedere deelnemer kreeg een unieke jubileumsticker in de goody bag en op de prachtige prijzentafel lag er voor iedere deelnemer wat moois te wachten. Met dank aan de vele sponsors met als hoofdsponsor Fasna Flyfising, medesponsors, Drennan, Sportvissersmagazine Beet, de Ronde Bleek, Shimano, G.Loomis, Greys, lac de Rabais, Flybox en Fulling Mill.

 


De trotse winnaars met de "gouden" vliegenreels als unieke trofeeën en de onvermijdelijke, blije voorzitter tevreden met een vlekkeloze organisatie.

 


Iedere deelnemer ontving de jubileumsticker 45 jaar CCF - 25 jaar Challenge B&B.

 


De volledige uitslag.

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky