Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Lid worden
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

G.Loomis Cup

 

Een zonovergoten Visdorado De Kool (NL), 36 teams uit 7 landen, de strijd kon beginnen voor de begeerde G.Loomiscup. Onder hen 3 CCF-leden, de ploeg Patrick De Schutter - Guido Vinck en Giani Devooght die samen met Pol Demeyer ploeg vormde.

 

Wisselende technieken, aanpassen per visplaats en de nodige dosis geluk dat de rondzwemmende grote forellen juist voorbij je neus kwamen was de formule om het podium te halen. Een bikkelharde wedstrijd op het scherp van de snede. Het bleef spannend tot de laatste minuut, een visje meer, een blank minder en je pakte de hoofdgaai of je tuimelde uit de top vijf.

 

Uiteindelijk ging de overwinning verrassend naar een Fins team met onuitsprekelijke namen dit voor het BeNe-team Pascal Rommelare-Alex van Roon en een Poolse ploeg. Het G.Loomis-CCF team Patrick De Schutter-Guido Vinck pakten de koperen medaille, lees werden 4de. Giani en Pol werden 9 de eveneens een gave prestatie.

 

De prachtige prijzentafel werd mede mogelijk gemaakt door onze CCF-marathon hoofdsponsor Fasna Flyfishing, JMC, G.Loomis, Shimano, Flybox en IKON.

 

De volledige uitslag kan opgevraagd worden bij http://www.fasnaflyfishing.com.

 


De "koperen" medaille ging naar Patrick en Guido.


Giani en Pol, blij met hun toptien plaats.

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky