Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Lid worden
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

GP Mohets & Amblève 2016

 

Voor de 6de keer heeft de club Mohets & Amblève op het prachtige reservoir van Rabais hun internationale Grote Prijs georganiseerd. Met 34 ploegen uit België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg een stevig deelnemersveld met aardig wat kleppers aan de start. Voor CCF waren Giani Devooght en Guido Vinck present.

Deze spannende wedstrijd wordt ook de "Hammenklassieker" genoemd want de organisatoren hebben een groothandel in Spaanse en Italiaanse kwaliteitshammen en zo liggen er jaarlijks een tiental op de prijzentafel. We hoeven jullie niet te vertellen dat deze lekkernijen behoorlijk in de smaak vallen.

Met temperaturen tegen het vriespunt aan en bijna geen wind was het geen sinecure om in elke manche een visje te vangen. Geen enkele ploeg slaagde daarin. Uitgekiend vissen, super geconcentreerd zijn en wat geluk met de plaatsenloting bepaalden het eindresultaat. De winst ging naar A. Vanrijkel - J. Lorquet, voor F. Frison - J.M. Veritier, op de derde plaats T. Jamagne - J. Zapo. Veteraan van vele "vliegvisoorlogen" G. Vinck werd samen met G. Janssens mooi vierde, één visje meer... bekend verhaal. De jongste uit het gezelschap, G.Loomis youngster Giani werd samen met S. Egemen (Fasna Flyfishing) tiende, één visje meer hé.

Meer info op de FB-pagina van Mohets & Amblève of op hun site: https://sites.google.com/site/moucheursourtheambleve/.


Eerste plaats voor A. Vanrijkel - J. Lorquet


Tweede plaats voor F. Frison - J.M. Veritier


Derde plaats voor T. Jamagne - J. Zapo


Vierde plaats voor G. Vinck - G. Janssens


Verdienstelijk tiende: G. Devooght - S. Egemen


De volledige uitslag

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky