Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Lid worden
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

Giani en Fredje winnen
Vlaams Open 2016

 

Als je "Winnaars Vlaams Open 2016" reservoir op je visitekaartje mag schrijven dan ben je uit het goede hout gesneden. Onze CCF-smaakmakers Giani en Fredje hebben zojuist hun kaartjes laten aanpassen want zij hebben op de Fariovijver in Lichtervelde 12 ploegen achter zich gehouden waaronder toch enkele gerenommeerde Nederlanders. Het werd een zeer spannende wedstrijd en het was het aantal cm vis dat het verschil maakte.

In de voormiddag vingen zij 18 vissen, wat goed was voor een voorlopige eerste plaats. Maar de te kloppen ploeg van Alex van Roon (winnaar van de voorgaande edities) stond op 13 vissen. In de namiddag ging het niet zo gemakkelijk voor Giani en Fredje. Aanvankelijk konden ze maar 1 vis bijvangen. Gelukkig volgden er in de laatste manche nog 3 extra vissen waardoor ze op gelijke puntenstand kwamen met de ploeg van Alex. Het waren dus de centimeters van de gevangen vissen die de uitslag moesten bepalen.

Veel of weinig verschil maakt niet uit, de overwinning is binnen, van harte proficiat! Nog maar eens het bewijs dat als je als club "Eén voor allen en allen voor één" hoog in het vaandel draagt de resultaten niet uitblijven.


Onze winnaars.


Het volledige podium: Patrick Demeulenaere (viste door omstandigheden alleen), Giani, Fredje, Alex van Roon en Richard Prick van Wely

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky