Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Lid worden
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

23ste Challenge B&B

 

CCF organiseerde op het reservoir van Rabais de 23ste International Friendship Fly Fishing Marathon en het was opnieuw een vol huis met 36 ploegen uit verschillende Europese landen. Prachtig, bijna windstil weer, maakte het de 72 deelnemers niet gemakkelijk. Het werd een heel technische wedstrijd, het ging van droge vlieg, over bung tot mini boobies. Wat opviel was dat er heel fijn moest gevist worden, als je moet uitpakken met 0,10 mm op reservoir dan moet je van goeden huize zijn.

De start van de 23ste Marathon.

De top drie ging naar België met als winnaars Ph. Hardy - D. Dimarco gevolgd door Ph. Loyson - B. Whatelet en op de derde plaats J. Lorquet - Th. Jamagne. De CCF-boys hebben gestreden voor wat ze waard waren, maar echte uitschieters waren er dit jaar niet bij. De dichtste ereplaats was voor Robby Vispoel en Johan Van De Gehuchte net binnen de top tien.

De winnaars Ph. Hardy - D. Dimarco.

De tweede plaats was voor het team van Ph. Loyson - B. Whatelet.

De grootste vis werd gevangen door Tony Perin (51 cm)

De prachtige prijzentafel was gedekt door hoofdsponsor Predator Fly Fishing en medesponsors Greys, Fasna Fly Fishing, Flybox, Lac de Rabais, Shimano, G.Loomis, Drennan en Beet. Op naar editie 24 en dit op 6 november 2016!

Onze dappere CCF vrijwilligers zijn er weer klaar voor.

Iedereen aan het optuigen.

Zo'n prachtig weer maakt de visserij aartsmoeilijk.

Voor de volledige uitslag.

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky