Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Lid worden
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

BK junioren reservoir

 

De zonnige, visrijke trainingsdagen op het reservoir van la Strange waren veelbelovend voor het Belgisch kampioenschap junioren. Een plotse ommekeer in het weer maakte er een doldwaze, maar razend spannende wedstrijd van. Scheen de zon op 4 oktober bijna over heel België dan was het echt Allerheiligenweer boven Hompré en waren het zeer apathische forellen die het de jeugdige vissertjes aartsmoeilijk maakten.

Hoe intens ook de coaches alles uit de kast probeerden te halen om hun 'poulain' aan een visje te helpen, het bleef bij sporadische vangsten. Bijvoorbeeld: de laatste manche was er slechts één deelnemer, C. Duchateau, die een forel kon vangen, daarmee werd hij ook Belgische kampioen.

De enige Vlaamse deelnemer én onze CCF-hoop in bange dagen, Giani Devooght, stond na 3 manches aan de leiding, maar miste op 2 minuten van het einde die ene vis die hem de titel had opgebracht, hij werd vice kampioen. De organisatie van BFFC was pico bello, de sfeer opperbest dus ging iedereen tevreden naar huis.

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky