Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Lid worden
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

Bob Church Classic 2015

 

Bob Church, de godfather van het Engelse reservoirvissen heeft nu de titel van MBE (member of the British Empire) van de Queen gekregen. Het is een unieke beleving om te mogen deelnemen aan de International Bob Church Classic op Grafham Water. Bob startte het reservoirvissen op Grafham water in 1965, schreef verschillende klassiekers over het reservoirvissen, werd 3 x wereldkampioen met de Engelse ploeg en is echt een icoon, zeg maar een levende legende.

Geert Janssens en Guido Vinck waren de twee gelukkigen die tussen de 100 Europese uitgenodigden konden deelnemen. Een historisch moment binnen het vliegvissen want veel vliegvissers die een adellijke titel krijgen zijn er niet, waarschijnlijk niet één. Het werd een prachtig afsluitingsbanket in het Marriot hotel om hulde te brengen aan Bob. Geert eindigde eervol binnen de top 50 met 5 forellen, Guido had meer geluk met 11 vissen en een topvijf plaats.

Enkele actiefoto's tijdens de trainingsdagen en Guido tijdens de prijsuitdeling met de winnaar (Iain Barr) op de foto en uiteraard met 'Sir' Bob Church.

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky