Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Lid worden
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

CCF scoort op GP Frankrijk

 

"Les internationaux de France", ook "Le marathon de Vert-en-Drouais" en de GP van Frankrijk genoemd kende in 20ste editie zijn beste wedstrijd ooit en verpulverde alle records. Niet minder dan 887 gevangen forellen, de grootste mat 77 cm en onze Ward en Gino vingen maar liefst 71 vissen (bravo). Toch werd het maar zilver, maar... een grootse prestatie, één visje meer op plaats 20 was genoeg voor goud. Robbie en Johan kaapten een prachtige 5de plaats weg met 49 vissen (bravo), topvijf sterk. Patrick en Guido werden pas 9de met 47 forellen (bravo), maar er zat meer in.

's Ochtends eerste manche breekt Patrick een hengel, 's middags eerste manche gooit hij een vlieglijn doormidden. Aftuigen-optuigen-herschikken minstens een half uur minder gevist, blank als cadeau en als er zeer veel vis wordt gevangen is dit nefast. Geen goedpraterij, dat is wedstrijd. Giani en Gilbert hebben ook een heel goede wedstrijd achter de rug met een 14de plaats en 33 vissen (bravo) en geen blank.

Globaal gezien een geweldige prestatie van onze jongens in dit internationaal geweld en wat betekent dat? "Da we goe bezig zijn" zou Fredje zeggen, proficiat aan al onze helden.

Voor de volledige uitslag http://fly.countryclub.free.fr/idf2015.htm.

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky