Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Over de club
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

Giani ging es vissen in Kyllburg

 

Giani is pas terug van zijn vliegvisvakantie met zijn familie in Kyllburg. Het was mega-tof en hij heeft er veel gevliegvist en ving 104 grote vissen. Dat heeft hij allemaal netjes bijgehouden in zijn logboek. 3 barbelen, 3 kopvoorns, zo'n 15 vlagzalmen en de rest bruine forellen.

De meeste vissen ving hij aan zijn zelf gebonden vliegjes. Jammer genoeg kon hij slechts enkele dagen wadend vissen want het waterpeil stond zeer hoog, de rivier was bruin gekleurd en er stond een sterke stroming. Voor hem te gevaarlijk om in het water te staan, dus moest hij zich beperken tot vissen vanaf de oever. Enkel de eerste dagen heeft Giani wel met waadpak gevist, dat is veel toffer en je hebt ook meer kans om op stekken te vissen waar je vanaf de oever niet kunt komen.

Sinds Giani bij CCF lid is, heeft hij al heel veel bijgeleerd, zeker wat betreft werpen en materiaal. Hij kijkt nu al uit naar de komende bindvonden waarvan hij hoopt om veel nieuwe patterns te leren binden. Nieuwe vliegjes die hij zowel 's winters op reservoir als 's zomers op rivier kan uittesten.

Onderstaande foto's: Giani, 13 jaar, CCF's jongste lid heeft een grote toekomst op vliegvisgebied.

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky