Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Over de club
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

Een dagje Kluizen II met CCF

 

De dag voor de "moeder aller verkiezingen" was D-Day voor de clubleden van de CCF. We hadden afgesproken om er op zaterdag 24 mei een supergezellige dag van te maken. Geen politiek. Gewoon vissen, vrienden, leute en een lekkere BBQ met de nodige drank erbij om de dorstigen te laven.

Dankzij een milde bijdrage van de clubkas, konden we dit voor een hele democratische prijs aanbieden, 10 euro voor een dagvergunning en nog eens 10 euro voor de deelname aan de BBQ. En dit event stond ook open voor de gezinsleden van onze helden. Meer dan 20 vissers tekenden present. Hier en daar nog een verloren gelopen echtgenote en/of dochter maakten de groep compleet.

De weergoden waren ons gunstig gezind, maar Neptunus ietsje minder. Vanaf de kant waren de vissen slechts met veel moeite te vangen. Kapitein Gino en zijn vloot bellyboaters hadden meer succes.

Ondertussen stookten Georges en Dirk de kolen voor de BBQ. Toen die op hun hoogtepunt waren, begonnen ze aan de gemarineerde kipfilets, de worstjes en de saté's. Kort na de middag kon iedereen lekker aanschuiven en smullen. Onze traiteur had er ook voor gezorgd dat er de nodige groentjes waren.

Tussendoor hoorden we niets dan lof voor dit initiatief. Volgend jaar zeker opnieuw doen. Er waren er zelfs die zeiden dat we daarvoor zelfs niet tot volgend jaar moesten wachten... Laten we het er voorlopig op houden dat dit een jaarlijkse traditie kan worden.

Nogmaals onze speciale dank voor iedereen die kwam opdagen. Hulde ook aan Georges en Dirk om de BBQ voor hun rekening te nemen. Ook Daan mogen we niet vergeten, want hij stelde zijn grote BBQ ter beschikking. Hij was al bijna van plan om hem weg te doen, maar gelukkig is hij ondertussen van gedacht veranderd. De BBQ blijft en onze club mag hem gebruiken.

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky