Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Over de club
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

Prestigieuze Vision Pairs voor CCF boys

 

Bij het aftellen tijdens de prijsuitreiking van 10 naar 1 werd het steeds spannender, zouden ze het halen of niet? Patrick De Schutter en Guido Vinck wisten dat ze een mooie prestatie hadden neergezet tijdens de prestigieuze, internationale Vision Pairs vliegviswedstrijd op het 1300 ha grote reservoir van Rutland. Bij de bronzen medaille, Rob Sosbe/Graham Hayward, was hun naam nog niet gevallen en dan kwam de ontlading. Op de tweede plaats klonk Lee Patten/Peter Eliot. "Kat in bakkie", voor het eerst wint een niet Engels team de Vision Pairs.

Medio mei en Rutland kende al dagen mediterraan weer met weinig of nauwelijks wind en een loden zon. De visserij was moeilijk, heel technisch, het kiezen van de juiste zone, het maneuvreren van de boot op de millimeter na, het speelde allemaal mee bij de eindafrekening. Uiteindelijk schatte het G.Loomis Team Belgium met Patrick en Guido de omstandigheden het beste in en hielden heel wat bekende namen uit Engeland en andere Europese landen achter zich. Hun winnende technieken, of midgetip met twee diawl bachs en twee buzzers of een D5 met 8 meters leader en één enkele blob gevist net boven de bodem.

Naast een prachtige zilveren schotel, "The Silver Salver", en een kristallen trofee kregen ze ook nog een cheque van GBP 500 toegestopt, wel done boys.

Voor de volledige uitslag www.visionflyfishing.co.uk

 

Vision UK marketing baas, Chris Harthley, staat geflankeerd door Patrick De Schutter links en Guido Vinck rechts.

Nog een paar centimeters, komaan Patrick.

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky