Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Over de club
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

Tight Lines open 2014

 

Met 802 vissen was de GP Tight Lines Open op Brouke lake in Zétrud-Lumay de beste wedstrijd qua vangsten die ooit in België heeft plaatsgevonden. De 32 internationale duo's hebben er een waar spektakelstuk van gemaakt. CCF was vertegenwoordigd door Patrick De Schutter en Guido Vinck.

Het was een super spannende wedstrijd want tot voor de laatste van de acht reeksen waren er nog een tiental kanshebbers op de eindzege. Uiteindelijk was het zoals vaak net dat visje meer of minder, net die vis die vlak voor het net losschiet of net die verdomde lijnbreuk bij de laatste aanbeet die besliste over podium of net niet. Dat overkwam Patrick en Guido die met een blank in de laatste reeks op de meest teleurstellende plaats eindigen, 4de. Zij vingen 44 vissen over de hele dag en toch pakten ze geen medaille.

De overwinning ging overtuigend naar het duo Christian Bazan-Mitch Pans (58 vissen), voor de Nederlanders Alex van Roon-Ar Ritmeester (43 vissen, maar geen blank) en de verrassing binnen het wedsstrijdcircuit met een derde plaats Quintin Lefert-Jacques Lambert (slechts 30 vissen, maar ook geen blank).

De prachtige prijzentafel werd mogelijk door Hero Hengelsport, VDS Fly Fishing Tackle, Maison de la Mouche, Bistro Baron en Cadeau & trofeeland.

Voor de volledige uitslag www.tightlines.be.

Een flauw glimlachje, 4de worden is "zuur", maar onze jongens visten een dijk van een wedstrijd.

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky