Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Over de club
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

BK Interclub

 

De kop is er af. Op de eerste wedstrijd van het jaar is de eerste medaille voor CCF binnen.

Zondag 16 maart is Fly Fishing Flanders (samengesteld met twee CCF boys Patrick en Guido, vervolledigd met Geert Janssens) derde geworden op het Belgisch kampioenschap interclub (met internationale deelname) op het reservoir van Rabais.

Loting bij een wedstrijd bepaalt veel, niet alles, maar wie het geluk had te kunnen vissen op de plaatsen 25 tot en met 28 (er waren 51 plaatsen) ving met zijn ogen dicht tussen 5 en 15 vissen op 40 minuten (de duur van een reeks). Op die plaatsen leek het wel een kweekvijver.

Niemand van FFF ploeg heeft dat geluk gehad om op een van die nummers te kunnen vissen. 11 van de 17 deelnemende ploegen wel en toch hebben onze jongens brons behaald omdat ze de hele dag geknokt hebben om telkens 1 of hoogstens 2 visjes te kunnen vangen op de andere plaatsen en zonder blank de dag af te sluiten.

De eerste twee ploegen konden ze niet meer bijbenen want die konden starten met 15 en 13 vissen in de eerste reeks op de plaatsen 26 en 27. Met 34 forellen in het team kwamen Fly Fishing Flanders twee vissen te kort voor de overwinning. Die ging naar Club Mouche Dison, voor Fario 2.


Als je podium haalt, moet de fier zijn. Op de foto kijk Patrick een beetje sip, maar de ploeg was helemaal leeggevist.

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky