Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Over de club
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

21ste Challenge B&B voor Tony Perin en Christian Bazan

 

Ondanks het gure herfstweer is de CCF-marathon andermaal een spannende, hoogstaande wedstrijd geworden. 9 reeksen van 45 minuten non-stop doorvissen was de opgave op het reservoir van Rabais. De visserij was ronduit moeilijk en er was slechts 1 ploeg die geen blank liet optekenen (B. Scohy - B. Moise), toch werden zij slechts tweede, de overwinning ging naar Tony Perin - Christian Bazan die met 1 blank (maar meer vissen en betere plaatsen in de 9 manches) de begeerde kristallen CCF-karaffen in de lucht mochten steken. Het podium werd vervolledigd met M. Roekaerts - B. Poffé als derde. De grootste vis is gevangen door de Nederlander A. Van Roon. Onze leden hebben zich als duivels in een wijwatervat geweerd, maar eindigden jammer genoeg in de middenmoot.

Dank aan alle deelnemende en niet deelnemende CCF-leden die zich maanden lang hebben ingezet voor het slagen van deze manifestatie zonder hen zou deze successtory niet kunnen doorgaan. Niets dan lof van de 70 koppige internationale deelnemers die nu al een wedloop tegen de tijd aan het verbijten zijn om bij de eerste 36 rechthebbende ploegen op deelname aan van editie 2014 te horen. Ook een grote dank aan de sponsors die het elk jaar mogelijk maken dat iedere deelnemer een prachtige prijs mee naar huis mag nemen, een huzarenstukje en uniek in Europa. Onze hoofdsponsor Fariojan kon door omstandigheden niet aanwezig zijn, maar voor volgend jaar staat hij als eerste op de deelnemerslijst. Behalve Fariojan zorgden Sportvissersmagazine Beet, lac de Rabais, Shakespeare, G.Loomis, Drennan en Pezon & Michel voor een overvolle prijzentafel. De volledige uitslagenlijst staat hieronder.


De eerste plaats was voor Tony Perin en Christian Bazan. Benjamin Moise en Bernard Scohy werden knap tweede.


Een verdienstelijke derde plaats voor Benny Poffé en Marc Roeckaerts.


De grootste vis (53 cm) was voor Alex Van Roon en Ar Ritmeester.

De volledige uitslag zie je hieronder.

 

Nog een eervolle vermelding voor Steven Dierickx die tijdens de "training" op zaterdag deze prachtige "golden trout" wist te vangen! De "golden trout" is een speciale kweekvorm van de regenboogforel. Je kan het vergelijken met de goudvis en de goudwinde. Knap!

 

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky