Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Over de club
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

Directie Kluizen is boos op vliegvissers

 

Bericht aan alle Kluizen-vissers : lees dit aandachtig aub.

Het heeft destijds veel moeite gekost om de Provincie van Oost-Vlaanderen en de directie te overtuigen om het drinkwater-reservoir van Kluizen open te stellen voor vliegvissers. Een tijdje later mochten ook bellyboten op het water.

Maar nu wordt er opgemerkt dat er een aantal vliegvissers zijn die het niet zo nauw nemen met afval. En dat is heel jammer. In plaats van hun afval in de vuilbakken te smijten, dumpen ze het in de buizen die ze hier en daar tegenkomen. Die buizen zijn geen vuilbakken, maar meetpunten! Er zijn er ook die hun afval achter laten nabij de toren...

AUB, vrienden, doe dat niet! Onze controleurs zijn dit weekend al op het matje geroepen bij de directie van Kluizen en die was heel kwaad. Dit kan heel verregaande gevolgen hebben.

Ik dacht dat wij vliegvissers juist heel milieubewust zijn, maar blijkbaar zijn er uitzonderingen. Dit is een typisch verhaal van een paar gasten die het voor de rest aan het verkloten zijn.

- Als je een collega vliegvisser afval ziet smijten waar het niet hoort, wijs hem dan terecht. Meld het ook aan de controleurs.

- Als je zelf ergens afval tegenkomt, ruim het dan ook op. Zelfs al is het niet van jou. En meld het ook aan de controleurs.

Volgend weekend gaan onze controleurs alle meetpunten nakijken. Help ze gerust een handje.

Als bijlage een paar foto's van dit weekend en wat ze in een van de meetpunten gevonden hebben...


Deze buizen zijn geen vuilbakken maar meetpunten.


Dit hoort in de vuilbak.

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky