Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Over de club
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

CCF ploegen met kop en schouders boven in Dreux

Wat Patrick De Schutter en Guido Vinck bezielde tijdens 'Les Internationaux de France', ook de GP van Frankrijk reservoirvissen genoemd , daar hebben we het raden naar, maar als je 35 forellen weet te vangen en de nummer twee slechts 20 stuks... Meteen viel het woord doping, maar de dag voor de wedstrijd was Karel jarig en zijn er in het hotel enkele 'bubbles' gesneuveld. 'Camille' dank voor de doping, het was op dokters voorschrift.

Het prachtige reservoir 'Lac Générale des Eaux' in Saint-Germain-sur-Avre (Normandië) lag er winterig bij met een gure NO-wind die het de 28 ploegen niet gemakkelijk maakte. Het sterke deelnemersveld met o.a. ploegen uit Tsjechië, Luxemburg, Polen, België, Italië en het organiserend land, trotseerden de hele dag de uitdaging van 'blank of geen blank'.

Op twee reeksen van het einde (er waren er tien te vissen) was het al duidelijk dat de winnaars nog moeilijk te kloppen waren. Als je op 8 reeksen 3 x een eentje en 2 x een tweetje op het wedstrijdblad kunt laten noteren... Gelukkig maar want de laatste twee reeksen waren voor Patrick en Guido geen geschenk, maar ze hebben het gehaald. De tweede plek gaat naar Karel De Blaere en Ward Vande Geuchte na een moeilijke ochtendsessie 's namiddag heel constant presteerden, brons was er voor het Tsjechisch team Petr Cervenka en Tomas Langer.

Er waren nog twee CCF-teams, J. vandegeuchte/R. Vispoel werden mooi 10de en F. Deschamps en G.Van Den Bossche (zijn eerste internationaal optreden) behaalden een eervolle 21ste plaats. In de marge, er werden 338 forellen gevangen waarvan 6 groter dan 60 cm en daarvan ving de winnende ploeg er 5 van, Guido Vinck kreeg de trofee van de grootste vis voor een regenboog van 70 cm.

Voor de volledige uitslag http://fly.countryclub.free.fr/pdf/13idfrst.pdf.

De CCF ploegen gingen aan de haal met het Goud en het Zilver, alsook de beker voor de Grootste Vis. Van links naar rechts: Patrick De Schutter, Guido Vinck, Karel "Camille" Deblaere en Ward Vande Geuchte.

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky