Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Over de club
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

BK Interclubs

De start van het nieuwe vliegviswedstrijdseizoen 2013 had iets 'onwezenlijk' met direct het kampioenschap van België voor clubs op het programma. Voor de 16 finalisten (3 vissers per club) was het de vraag hoe waren ze uit de winterstop gekomen en hoe zouden de topteams het doen, want meestal is dit kampioenschap op het einde van het jaar?

Vorig jaar deden er nog 2 CCF-teams mee, maar dit jaar was onze club enkel vertegenwoordigd door Patrick De Schutter, Guido Vinck en ex-CCFlid Geert Janssens. Het reservoir van Rabais (Virton) lag er zoals gewoonlijk 'gin clear' bij, maar een laat winteroffensief op 10 maart stemde de forellen in een apathische bui. Een taaie visserij waar het er op aankwam om ver te werpen en de perfecte techniek toe te passen.

Het team van onze club was de enige ploeg die in alle reeksen enkele prachtige forellen in het net konden brengen met een totaal van 30 stuks. Gestart als een van de favorieten hebben ze hun rentrée niet gemist en meteen hun visitekaartje afgegeven. Is er niet zo?n spreekwoord dat zegt "De eerste klap is een daalder waard"? Les Moucheurs de Rabais werden tweede op hun thuiswater en het podium werd vervolledigd door Pêche Mouche Dison als uittredende kampioen van België 2012 Interclub.

Voor de volledige uitslag www.cspm.be.

Het winnende team met de enorme beker met de 'grote oren'. V.l.n.r. P. De Schutter, G. Janssens en G. Vinck.

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky