Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Over de club
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

Podium voor CCF op Belgian Open

 

De Belgian Open Pairs ging door op lac de Rabais (Virton) onder een super lenteweertje voor eind maart. Met 28 ploegen uit Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en België mochten we ons aan een pittige strijd verwachten. Die kwam er ook want de vis was dan wel 'moeilijk', maar wie de code kon kraken kon op elke stek vis vangen.

'Jumping Jack Flash' Patrick De Schutter en 'Vieux Temps' Guido Vinck (het enige duo van CCF) hadden enkele dagen voor de wedstrijd gaan trainen en zaten van in het begin van de wedstrijd op het goede spoor. De hele wedstrijd waren ze niet uit de eerste drie weg te denken, maar uiteindelijk kwamen ze één visje te kort om het winnende duo P. Rommelaere - L Duhamel het nakijken te geven. De laatste reeks verspeelden onze 'boys' niet minder dan 5 vissen... Dat is vissen, maar na succes op de GP van Frankrijk in Dreux andermaal en podiumplaats voor CCF. Het prijzenschavotje werd vervolledigd door J. Lorquet - J. Zapo als derde.

Voor de volledige uitslag: zie www.cspm.be.

Patrick ziet er wat slaperig uit op de eerste dag van het zomeruur, de voorzitter daarentegen oogt fris, jong, dynamisch en uiterst viriel.

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky