Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Over de club
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

CCF slaat toe in Dreux

 

Als je één van de topwedstrijd van het jaar kan winnen dan mag je een brede glimlach tevoorschijn toveren.

 

'Les internationaux de France' 2012 gezien als de GP van Frankrijk reservoirvissen, is op magistrale wijze gewonnen door twee van onze jonge 'helden' Robbie Vispoel en Johan Van De Gehuchte.

Zij versloegen alle favoriete ploegen uit Frankrijk, Tsjechië, Polen en België door hun wedstrijdinzicht en dit over de hele dag. Als je als team 49 vissen kunt laten noteren dan 'ben je goed bezig'.

In het prachtige, eerste lenteweer was het goed vertoeven langs de oevers van 'lac Générale' in Dreux/Normandië. Het was een geweldige wedstrijd met veel vis en strijd tot de laatste seconde voor de ereplaatsen. CCF had nog twee ijzers in het vuur met Karel Deblaere en Ward Vande Geuchte die 9de werden en Patrick De Schutter en Guido Vinck die eindigden op de 10de plaats. Voorwaar een schitterende start van ons jubileumjaar en een overwinning van topniveau, proficiat boys. Uiteraard was onze voorzitter apentrots want dat betekent dat de jaren van opoffering, training naar de jeugd toe zijn vruchten afwerpt.

Voor de volledige uitslag: http://fly.countryclub.free.fr/idf2012.htm

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky