Royal
Casting Club
of Flanders VZW
sedert 1972
 
Castinfo
Over de club
e-mail
Vliegvissen
Vliegwerpen
Vliegbinden
Challenge B&B
Activiteiten
Artikels
Fotopagina
Wedstrijdkalender
Links
Tweedehands
 
 

Kampioenschap van België vliegvissen clubs

 

Dison 1 met de Belgische 'cup'!

 

Eén van de hoogdagen binnen het Belgische wedstrijd vliegvissen is het kampioenschap van België reservoir clubs. Het Tight Lines reservoir in Zétrud-Lumay was in 2011 het decor voor een spannende wedstrijd tussen 15 clubs uit alle uithoeken van het land. Het zomerse herfstweer en het glashelder water was een moeilijke opgave voor alle ploegen en vooral de loting speelde een grote rol in de einduitslag.

De topdrie favoriete ploegen eindigen weliswaar binnen de eerste vier plaatsen, maar de loting bepaalde grotendeels de volgorde van het podium. Het Waalse team Dison 2 met J. Lorquet/J. Zapo/T. Jamagne pronken voor één jaar met de titel, de verrassing kwam op de tweede plaats met Fario 1 opgevrolijkt met P. Rommelaere/S.Leerg/F. De Kervel en het brons ging naar thuisploeg Tight Lines 1 met in hun rangen J.Peeters/M. Roekaerts/A.Vanrijkel. De vierde plaats was weggelegd voor Casting Club of Flanders, misschien wel de topfavoriet met P. De Schutter/G. Janssens/G. Vinck.

Jammer genoeg was dit de enige CCF-ploeg die op dit Belgische kampioenschap vertegenwoordigd was, ze haalden net niet het podium. Gezien het animo voor de CCF-marathon hopen we voor volgend jaar op meerdere CCF-ploegen voor dit BK. Dit is één van de weinige trofeeën/overwinningen die we nog niet in onze prijzenkast hebben!

Voor de volledige uitslag surf naar www.cspm.be en/of www.castingclub.be.

 

 


 

Terug naar overzicht...

 

 

Clicky